Thursday, May 01, 2008

Panni leidsin

Vahel tulevad asjad ise su ellu, kui vajadus tekib. Ma vaatasin juba ammu ringi, et leida alternatiivi teflonkattega pannile. Soovitati malmpanni, aga esiteks kukutan ma selle omale varbale :) - korralik malmpann on raske nagu pomm ning minu musklijõud väga piiratud. Teiseks malmpannil ikka ilma rasvolluseta pannkooki ei tee. Seega olin jätkuvalt suht nõutu e pannitu.

Aga nüüd leisin rohelise panni - pole teflonit ja veel hoiab energiat ka kokku. Ei jäägi midagi muud üle, kui kondid poodi vedada ning natuke tarbimise kuldsesse noolekesse panustada. Ainult see poodlemise aspekt on meil nõrkade killast, kuigi mingis meeltesegaduses Nic juba eile arvas, et võiks Hollandisse täna shopingule minna. Arvestades, et haigus ta maha niitis, siis tõenäoliselt oli lihtsalt leviva viirushaiguse esimene sümptom "ajab segast".

1 comment:

enetimm said...

Minust on samas saanud malmpanni sõltlane :). Küpsetan peaaegu kõike selle peal, sest nii nagu kusagilt lugesin, mida rohkem seda kasutad ning õieti hoiad, seda enam muutub ta selliseks, millele ei ole vaja ülemäära palju rasva peale panna.
Kasutan seda ka pannkookide jaoks, pihustan vaid pisut-pisut oliivõli pannile. (Tegelikult kasutangi ainult oliivõli kõigi asjade jaoks). Ainuke probleem - pann on tõesti raske!