Sunday, June 17, 2007

Ma astun antitredikuse klubi liikmeks

Kuna meil st Nicil on Antwerpeni kesklinnas tasuta parkimise võimalus, siis ei saa jätta seda kasutamata. Nii me eile võtsimegi ette ekskursiooni kodulinna. Nic tahtis minna plaadipoodi Kammenstraatil.

Viis aastat tagasi sümboliseeris Kammenstraat hipimaailma. Seal leidus new age poode viirukite ja veevulinaraadioga, hiinapoode, mis pakkusid mandariinirõivastusest kuni plastmassist kaktusekujuliste kannusoojendajateni, talutavate hindadega juuksurisalong, mida vedas paksukesest kiilaspäine gay, secondhand karnevaliriietega ja nahafetishi armastajatele, lesbipaari nurgapealne sex-shop, kuhu kõlbas ka täiesti tavalisel inimesel sisse astuda. Kokkuvõtvalt selline kiiksuga ja väga antwerpenlik kooslus.

Tänaseks päevaks hakkab hipimaailm muutuma hip maailmaks. Hiinapoest on saanud Adidas, teisale on tekkinud laudpõrandaga chik kodusisustuspood, Esprit ja Scapa. Tänav muutub vaikselt standardseks Euroopa shoppingtänavaks. Eriti teravalt torkas see silma Nicile, kes polnud kindlalt paar aastat sinna kanti sattunud. Käis otsis pika näoga oma plaadipoodi taga ja pidas antiglobaalset monoloogi. Kui ta lõpuks kõrvaltänavalt vähemalt sex-shopi muutumatul kujul leidis, keksis ta jupp aega õnnelikult mööda poodi ringi. Ja me asutasime sealsamas antitrend klubi. Kõik lokaalse halva maitse heaks!

No comments: